ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΒΟΗΘΟΙ

ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ & ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ

Εμπιστευτείτε τη σταθερή, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φροντίδας στο σπίτι για τους ηλικιωμένους και άλλους ενήλικες.

 

Προτεραιότητά μας είναι η διατήρηση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων σε ικανοποιητικό επίπεδο. Με τα ίδια καθήκοντα όπως η οικιακή βοηθός , η εξυπηρέτηση που παρέχεται στην φροντίδα των ηλικιωμένων είναι η καλύτερη δυνατή, όντας πάντα δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ - ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΑΦΟΣ

​            Εξυπηρετούμε παγκύπρια

EstiaCyprus 

Στις βασικές παροχές μας περιλαμβάνονται:

Καθημερινή φροντίδα της ατομικής υγιεινής, βοήθεια στην ένδυση, τη χορήγηση τροφής, τη διενέργεια λουτρού, τη μετακίνηση ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ενοίκου.

​Πλεονεκτήματα της Φροντίδας στο Σπίτι

Με την εξειδικευμένη υποστήριξη, αναδεικνύονται τα σαφή πλεονεκτήματα της φροντίδας στο σπίτι:

  • διατηρείται για τον ηλικιωμένο το αίσθημα άνεσης και σιγουριάς που προσφέρει η οικογενειακή ατμόσφαιρα και η παραμονή στο οικείο περιβάλλον του σπιτιού


  • παραμένουν οι συνήθειες και τα ενδιαφέροντα για περισσότερο χρόνο και ενισχύεται η αυτενέργεια


  • επιτυγχάνεται καλύτερη ψυχική διάθεση, παράγοντας που συντελεί στην καλύτερη γενική υγεία


  • προστατεύεται η προσωπικότητα και επιτρέπεται ο εξατομικευμένος χειρισμός των αναγκών του ηλικιωμένου


  • ενθαρρύνεται η διατήρηση της επαφής με το γνωστό κοινωνικό περίγυρο


  • υπάρχει αίσθημα ελευθερίας και αυτοδιάθεσης που προσφέρει η επιλογή της συχνότητας και του χρόνου παραμονής του φροντιστή - γηροκόμου στο σπίτι

Αν μπορείς, να βοηθάς τους άλλους. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, τουλάχιστον μην τους προκαλείς κακό

ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΒΟΗΘΟΙ | ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ |  ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ | ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ


Για προσωπικό εστιατορίου & ξενοδοχείου οπως επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο  www.prohirecy.com 


ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Αδεια Λειτουργίας: 270


​                  ΠΑΦΟΣ: 99200418 - 26221131 | ΦΑΧ: 26222047  | Email: admin@estiacyprus.com | Δευ - Παρ 08:00 - 17:00​​

Στην ΕstiaCyprus παίρνουμε σοβαρά την ανάγκη σας για βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού και για το λόγο αυτό τα άτομα που επιλέγουμε είναι υπεύθυνα, πρόθυμα να ακολουθήσουν τις υποδείξεις σας και με αγάπη για την καθαριότητα και την οργάνωση του εσωτερικού της οικίας σας.

Υπηρεσίες Φροντίδας και Υποστήριξης Ηλικιωμένων

                              Ποιοτική και Αξιοπρεπής διαβίωση στο σπίτι

 

Η ανεύρεση προσωπικού σε γεωργικές εργασίες με γνώσεις, εμπειρία, θέληση, φιλότιμο και σεβασμό προς τον εργοδότη, αλλά και στην ίδια τους την δουλειά, είναι σπουδαίο κομμάτι για εσάς και για την καλύτερη ροή των εργασιών σας.


Οι εργάτες γεωργίας εκτελούν αγροτικές εργασίες σε αγροκτήματα, όπως η επιτήρηση των καλλιεργουμένων, η περιποίηση, περισυλλογή και συσκευασία οπωροκηπευτικών, καθώς επίσης όργωμα ή σκάλισμα χωραφιού, φύτεμα ή κλάδεμα δέντρων.

Υπηρεσίες

Σε μια οικογένεια, με παιδιά μικρής ή μεγάλης ηλικίας, όπου ο χρόνος και των δύο γονιών είναι περιορισμένος λόγω φόρτου εργασίας ή/και άλλων υποχρεώσεων, δεν είναι πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα το να υπάρχει οικιακή εργάτρια στο σπίτι.

Μπορούμε να σας παρέχουμε μια έμπιστη και άμεση λύση, μία οικιακή εργάτρια, η οποία θα βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού. Η καθημερινή καθαριότητα του σπιτιού ,το μαγείρεμα, το πλύσιμο και σιδέρωμα των ρούχων είναι οι βασικές ασχολίες της οικιακής βοηθού.

Οι αρμοδιότητες των εργατών κτηνοτροφίας είναι η εκτροφή και το πότισμα των ζώων, ο καθαρισμός των χώρων που ζουν τα ζώα, η φύλαξη του κοπαδιού, το άρμεγμα ή η αποκομιδή των αυγών, ακόμη και πολλές φορές η περιποίηση των ζώων από αρρώστιες ή μικροτραυματισμούς. 

​​Το γραφείο μας μπορεί να σας παρέχει προσωπικό, του οποίου η επιλογή γίνεται με αυστηρά κριτήρια όσον αφορά την συμπεριφορά και τη εργατικότητα τους, έτσι ώστε να διαφυλάξουμε την σωστή επαγγελματική σχέση μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ